Allmänt, Foto

Morgonstund har kaffe i mun

image

Hello coffee, my old friend…

Fredag, ljuvliga fredag! 😆

Dagen började, som vanligt, med kaffe – det enda som får igång mig på morgnarna. Dels behöver jag några koppar för att piggna till, dels har jag fortfarande morgonrengöringen av kaffemaskinen på min lott. Få se hur länge det varar…?*

Dagen har rusat iväg, med bl a lunch på grillen och besök av syrran med tillbehör – och så var det dags att gå hem. Där kom A förbi medan han väntade på att lille P skulle komma med buss från L, för att bli upplockad av bror E hos mig. Jag tvingade E – när han kom – att bjuda oss alla på hämtpizza, så middagen var snabbt fixad. 😉

A tyckte jag skulle slå av värmen idag, och det hade han rätt i. Nu är spänningen outhärdlig, jag kan knappt bärga mig till imorgon bitti: har jag bara slagit av värmen eller ”lyckades” jag slå av varmvattnet också? Jag får se (rättare sagt får jag känna) imorgon i duschen…** (Om jag inte diskar ikväll, men jag tror inte jag ids börja med det. Jag har ju hela helgen på mig.)

UPDATE
Jag valde rätt symbol att ställa värmeväxlarens vred på, alltså hade jag varmvatten när jag duschade.

[tags]kaffe, hämtpizza, slå av värmen[/tags]

*) Den sysslan föll tillfälligt på min lott t o m april månad. Nu är vi i maj och ingen ändring verkar ske.

**) Det är två lägen jag väljer mellan när jag ska slå av värmen. Det ena slår av varmvattnet också – och det händer att jag väljer fel…