Allmänt, Foto, Katter

Handlat

image

Ojdå. Jag skulle bara köpa ett par liter mjölk och lite kattmat. De har väldigt dåligt staplade varor på affären, då de bara ramlar ner i min korg när jag går förbi… (Ett hett tips: handla inte när du är hungrig!)

Dagens ihållande regn har framåt kvällen brutits upp i mindre moln, som drar bort mor horisonten. Det blir nog fint väder imorgon – perfekt! Jag har tänkt åka på fågelskådning, samt beskåda – och fotografera – det extrema högvattnet i älvarna runt omkring. Den här gången har jag faktiskt kommit ihåg att ladda kamerans batteri också! 😉

För en stund sedan var jag ute och tog mig en rök, och såg fortfarande inte till några katter. De har varit borta hela kvällen, så jag började bli smått orolig… Ända tills jag kom in och möttes av de båda pälsklingarna i hallen. De hade varit inne, legat uppe på vinden och sovit! Jag var helt stensäker på att de gått ut och inte kommit in igen, men jag har inte alltid rätt. Just att komma ihåg vilken sida av ytterdörren katterna är på, är något jag inte alltid lägger på minnet. 🙄

Det var en konstig dag idag. Först var jag helt övertygad om att det var lördag igår (då jag var ledig), alltså måste det vara söndag idag. Trots det ringde väckaren – så det måste vara måndag? Ändå var det – efter en lååång eftermiddag – äntligen fredag, så vi fick gå hem för helgen!?! Förvirrande är bara förnamnet, och nu blir det flera förvirrande veckor efter varandra. (Inte bara helger, annat bryter också upp mina veckor.)

[tags]handla mat, fågelskådning, högvatten, katter, helgdagar[/tags]

4 kommentarer på “Handlat”

 1. 😉 Vilken konstig affär du använder dig av, där grejerna bara ramlar ner i kassarna! Praktiskt kanske men inte så billigt…
  Som boende på vischan blir det sällan spontanshopping här, in till köpingen varje fredag och fylla på, det som behövs i veckorna får maken små gulliga lappar att ta med till jobbet.
  Katter ja, dom lever ju sina liv ganska oberoende av oss människor, även om dom ju vill ha både kärlek och framför allt mat 😆 , när det råkar passa dem själva.
  Hoppas du hittat något att sysselsätta dig med i helgen, vi har rotat runt på tomten
  Kram

 2. Tycker alltid det är så när man går till mataffären. Man ska bara ha lite grand och så kommer man hem med massor!!

  1. Framför allt om man går direkt efter jobbet. Egentligen veckohandlar jag måndagar – efter jobbet – men då har jag strikt handelslista. Nu skulle jag ”bara” fylla på mjölk & kattmat…

Kommentarer är stängda.