Allmänt, Foto

Inte bra

image

Äsch då! Jag skulle skicka ut drygt 100 brev idag – och det här är det totala antalet kuvert jag kom över!?! ”Någon” (nära besläktad med ”Någonannan” samt kusinen ”Ingen”) har hänsynslöst öppnat, samt tömt, sista kartongen med kuvert utan att beställa nya.*

Jag kämpar med matsedeln för veckan. Det hjälper inte att jag äter borta två dagar, samt har rester en dag – jag kan ändå inte hitta på något att laga till middag resterande två veckodagar. Sedan kommer helgen, med eventuella besökare som antagligen vill ha middag när de dyker upp. Hmmmm. Där siktar jag nog in mig på fläskfilé (premiärgrillning om vädret tillåter) och hemlagad potatissallad, tror jag.

Det är så typiskt mig. Hela helgen hade jag tänkt börja med tvätten, och gissa när jag kom igång med den? Strax efter 20:00 söndag kväll, förstås. 🙄 Då hade jag faktiskt hunnit rensa bort från hatthyllan och vantkorgen också, så nu får det inte bli kallt igen. Alla varma jackor och andra vintriga ytterkläder (vantar, mössor, halsdukar) ligger nu i en oprydlig hög i tvättstugan och väntar på sin träff med tvättmasken.

[tags]kuvert, matsedel, rensa hatthyllan[/tags]

*) Alla kommer inte ihåg att det dröjer minst två-tre veckor innan nya kuvert med firmatryck anländer från grossisten. Skulle vi bara använda helvita kuvert vore problemet löst, men så är inte fallet. OBS Det är inte jag som tömt lådan – det här är de kuvert jag redan hade på mitt rum.