Allmänt

Whiplash

Jag undrar: kan man ge sig själv en whiplashskada genom att braka in i en bokhylla när man sparkar kontorsstolen bakåt med full fart? Om någon ska lyckas med det, är det väl jag… 🙄

Dagens goda nyhet är annars att jag lyckats ragga skjuts till imorgon, eller – på ett finare språk – jag ska samåka med en annan konferensdeltagare. A är uppbokad som kattvakt, även om jag lär få påminna honom ett par gånger imorgon. Konferensen är nämligen två dagar, med övernattning och trerättersmiddag första kvällen. Jag är mest exalterad över middagen, men konferensen blir säkert också bra. :mrgreen:

I vanlig ordning har jag ”ingenting att ha på mig”, så det blir spännande att packa ikväll. ”Ingenting att ha på mig” brukar utmynna i en packning modell större, men jag har väskor med hjul – slipper bära dem hela vägen. 😉

[tags]whiplash, konferens, packning[/tags]