Allmänt, Foto

Morgonens utsikt

image

Så här grön och skön var utsikten på min lilla morgonpromenad (läs: rökstund) i morse, innan konferensen körde igång andra dagen. (Bilden föreställer alltså ett litet vattenfall, på ca en halvmeter, med spegelblankt vatten ovanför och en brusande fors nedanför.) Det har varit två mycket lärorika och väldigt roliga dagar, med bra boende och god mat!

Sommarvärmen dök upp idag. Herredumilde så varmt det blev i bilen när vi åkte hem! Väl hemma hade min Mazda förvandlats till en vit gammal Volvo (som visserligen också är min) och när Speedy väl hittade hem igen, gnällde chauffören över att något lät illa när han bromsade. Med mycket möda och stort besvär skruvade han loss bakhjulet (och höll på att få hjärnblödning när han såg vad jag gjort med sparklådorna…) bara för att senare – när han provkörde och insåg att oljudet var kvar – upptäcka att det var en stor kvist som kilats fast under bilen…

[tags]vattenfall, sommarvärme[/tags]