Allmänt

Nämen

Det går inte bra för mig ikväll heller. Jävlaförbannadeshelvetesskitwindows7fanskap!!! 👿

Under eftermiddagen har jag varit med jobbet på ”friluftsdag” med god buffé, tipsrunda och – sist men inte minst – avtackning av medarbetare som går i pension. Jag fotade lite och hade tänkt lägga upp någon av bilderna i det här inlägget. Så långt allt väl.

Kopplade in kameran i datorn, tömde ur korten – och nu hittar jag dem inte?!? En av sakerna som skiljer Windows 7 från Win XP (som jag hade tidigare) är att bilderna automatiskt (?) och väldigt snabbt (!) laddas över från kameran utan att målmappen visas. 👿 Jaa-happ. Någonstans på någon av hårddiskarna måste ju fotona finnas, men jag hittar dem inte. De är även borta från kameran, så nu är det bara för mig att kavla upp ärmarna och sökasökasöka.

Sökfunktionen i Win7 är urusel, för att inte tala om hjälpavsnittet. Jag ska inte börja med sådant här när jag egentligen skulle gått och lagt mig för länge sedan, men min tröst är att jag får sova hur länge jag vill imorgon, i alla fall.

Spännande fortsättning i nästa nummer eller så. *dunkar huvudet mot tangentbordet*

[tags]friluftsdag, Windows 7, saknad målmapp, kameratömning[/tags]