Allmänt

Illa

Det är inte min dag idag, det står helt klart för mig sedan jag började dagen med att backa in i postlådan i morse… Både lådan och ställningen klarade sig ganska helskinnade, bilen fick några (små) skråmor i smutsen på sidan. De försvinner nog när jag tvättar den. Hoppas jag. 🙄

Sedan fick jag ägna mig åt pengatvätt på jobbet. 😉 Kaffemaskinen är fortfarande ”min” och det hände en liten olycka med den igår. En slang satt inte fast som den skulle* så hela inredningen i maskinen spolades med varm choklad. Jag nödtorkade det värsta direkt – mitt i fikaruschen – och glömde sedan bort det…

Då fick jag skrubba bort allt klet idag istället, när det hunnit torka fast. Slantarna i pengabehållaren var indränkta i klibbig vätska, så det var bara att slänga dem i diskhon = pengatvätt.

Min jobbdator var överraskande uppdaterad i går morse när jag slog igång den! Bra, tyckte jag – ända tills jag upptäckte vad som inte funkade… Först idag har jag raggat upp en av datagrabbarna att kolla på datorn, och han kunde inte hitta felet.** Någon installations- eller konfigureringsfil var inte OK och jag får leva med det.

Då jag haft fullt upp och dessutom sprungit omkring på jakt efter folk (som inte heller var på plats), har jag inte märkt att min mobil (som låg i handväskan, på kontoret) ringt. Hittade två missade samtal vid lunchtid, men då var det redan för sent att göra något åt saken. 🙄

[tags]backa på postlådan, pengatvätt, kaffemaskin, uppdaterad dator, missade samtal[/tags]

*) Det var faktiskt inte mitt fel. Jag har fått betalt för att inte avslöja vem som glömde fästa slangen, så jag håller tyst. :mrgreen:

**) Det största felet brukar vara SBTB (skit bakom tangentbordet) men jag hoppas verkligen att de inte ser mig som det! 😯

2 kommentarer på “Illa”

    1. Äppelkaka hade suttit finfint men tyvärr har jag inga äpplen i närheten. Jag får nöja mig med att sniffa lite kanel. 😉

Kommentarer är stängda.