Allmänt, Foto

Dagar av firande

Vi vann!
Lördagens firande av Sveriges vinst i ESC (a k a Melodifestivalen) gick väldigt lugnt till för min del, som jag tidigare skrivit. (Den där grävlingen jag såg under resan hemåt var betydligt mer upphetsande!)

Mors Dag
Söndagen firades Mors Dag med att Mor satte sig i bilen och körde L tur & retur för att hämta B. Väl hemma parkerade sig A och B framför TV:n medan Mor slet i köket. Maten blev klar, vi åt, och Mor försökte skicka ner A till frysboxen i källaren för att ta upp chokladmoussetårtan hon gömt där. Nä-häpp, ingen var intresserad av den.* 😯

När kvällen blev sen skulle A skjutsa hem B till L, men han ”orkade inte”. Mor insåg att hon var tvungen att köra L tur & retur en vända till och kommenderade då A till disken istället. A diskade nästan allt, de största och flottigaste grejerna ”fick inte plats i diskstället” så dem fick Mor diska själv på måndag kväll, eftersom hon inte orkade diska när hon kom hem på söndagen efter kl 23:00 med totalt sex timmar i bilen (1½ timme enkel väg).

Nästa år firar nog Mor sin dag långt hemifrån…**

 image

Födelsedag
Jag passade ju på att fylla år på måndagen (jag fyllde 25, för 25:e gången… 😉 ) (och, nej, jag fyllde INTE 50 – räkna rätt!) så jag gick igång hårt med mitt firande, genom att unna mig att snooza hela 15 minuter på morgonen. Sedan rullade dagen iväg, tills C och I kom förbi på födelsedagstårta på kvällen. Jag hade faktiskt nästan förträngt att jag fyllde år, eftersom jag redan börjat ladda inför nästa födelsedag…

Idag har jag varit till frissan, så nu sitter jag nyklippt och nyfärgad framför datorn hemma. Jag är inte helt säker på att det är tisdag, då både måndagens och tisdagens arbetsdagar rusat iväg med ljusets hastighet.

[tags]Melodifestivalen, ESC, Mors Dag, födelsedag[/tags]

*) Ingen annan än Mor, alltså…

**) Jag har faktiskt planer på det, men väntar med att bestämma något redan. Det är ju ett helt år kvar.

4 kommentarer på “Dagar av firande”

  1. Grattis! Och grattis! (Passar på att gratulera till din morsdag också, har inte firat min egen mor då jag glömt, men tänkte att det jämnar ut sig om jag grattar dig här och nu).

    1. Tack, tack! Tyvärr är tårtan slut, annars hade jag skickat en bit. 😀

        1. C och I var ju förbi och hjälpte mig äta upp den! Juniorerna, däremot… De blir inte bjudna på mina kalas i fortsättningen. 😎

Kommentarer är stängda.