Allmänt, Foto

Fredagsmys

image

Tja, om jag inte har något annat jag vill att göra, så kan jag ju alltid ställa mig och baka, sent en fredagskväll. Den här gången blev det hallongrottor, efter ett recept jag hittade online. En gång i tiden hade jag en kakbok men den försvann under mystiska omständigheter. Eventuellt kan den ha råkat hamna mellan reklambladen i högen med det som skulle till pappersåtervinningen – jag vet faktiskt inte.

Kakbaket kom igång efter att jag diskat undan veckans disk. Det blev så… Tomt? Jag står inte ut med en tom diskbänk, utan kände för att dra fram en bunke och några redskap. Dessutom höll jag på att höra det spännande slutet av min senaste ljudbok och behövde något att sysselsätta mig med under tiden. (Vika tvätten som legat och skrynklat sig i IKEA-påsar vid sängen i evigheter? *hahahahaha*)

Om det finns några grottor kvar imorgon* tänkte jag ta med några till syrran, då jag bestämt mig för att åka dit. Jag har varit ”byss-sjuk” länge, men kommer alltid på att det är länge sedan jag varit dit, när klockan hunnit bli alldeles för mycket. Alltså, jag kan komma på det efter klockan 20:00, och då vet jag att det tar nästan en timme att köra dit, någon timme eller två eller tre på plats 😉 och sedan ska jag ju hem också. Alltså skjuter jag upp besöket, gång efter gång – men imorgon är det dags!

[tags]hallongrottor, Sju sorters kakor, Kvinnan i rummet, Jussi Adler-Olsen[/tags]

*) Jag lovar inget. Jag ÄLSKAR hallongrottor och har hela natten och morgonen på mig att äta upp dem…

4 kommentarer på “Fredagsmys”

  1. Så gott det där ser ut att vara då, tar gärna en till kaffet 😉

    Aha.. du menar att klistret på den gamla modellen är dåliga ? Än så länge tycker jag att de sitter bättre än på den nyare DYMO – modellen, men det kanske var det du menade 😉

    1. Hallongrottorna hade en strykande åtgång! Inte en smula finns kvar, annat än som fettdepå runt min mage (och syrrans och hennes karls).

      För mig släppte klistret snabbt, men det kan bero på underlaget. Det är alltså den gamla modellen med svarta/röda/blå remsor jag menade. Den nya, med vita remsor, sitter mycket bättre där jag klistrat.

    1. Alltså, han måste ju börja samla någon gång, eller hur? 😉

Kommentarer är stängda.