Allmänt, Foto

Juni

image

Hela helgen stod jag i stand-by-läge, förutom att jag orkade masa mig till syrran under lördagen. Annars blev det inte mycket gjort under de lediga dagarna.

Jo, förresten, jag köpte två nya sjalar (!) som jag inte vet om jag kommer att använda… Den ena kliar och den andra påminner om en bordsduk – den skulle faktiskt passa på köksbordet. Nå, det var inga stora summor jag hostade upp för dem, och jag har tidigare gjort värre felköp. (Note to self: köp inte bara för att det är billigt, om inte kvalitén är rätt!)

Vad jag inte gjorde, p g a regn, var att klippa gräset. De områden jag lämnade förra gången jag klippte börjar nu nå knähöjd, så det är hög tid att dra igång klipparen igen. Det är som att gräset växer extra snabbt så här i början av säsongen, för att sedan lugna ner sig allt eftersom tiden går. Jag får väl ta itu med det ikväll, om det inte börjar regna igen (just nu är det uppehåll, så jag hoppas gräset torkar upp).

Jag har glömt att berätta vad som hände på fredag: för första gången någonsin har jag inte hunnit läsa ut en lånebok från bibblo innan lånetiden gått ut!!! Jag!?! *ritar ett stort kors i taket* Dessutom var det en e-bok, så jag kan inte öppna den och läsa de sista 5-6 sidorna för att se om det blir en liten knorr där på slutet. Nå, jag kan ju låna om den, men jag vet faktiskt inte om jag ids. Så bra var den inte. Med eller utan knorr.

[tags]helg, sjalar, felköp, klippa gräs, lånebok[/tags]

4 kommentarer på “Juni”

  1. Vilken bok var det? Satansverserna eller På spanning efter den tid som flytt? För det är väl de enda böckerna man inte hinner läsa/lyssna på eftersom de är så mördande tråkiga. Fast det är klart – vi har ju Ulysses också. Nå, vilken av böckern var det?

    1. En bok av en – för mig tidigare okänd – författare, som jag trodde skulle vara en spännande deckare. Ack vad jag bedrog mig!

      Jag har bara använt den som lunchbok på jobbet, och har inte ens idats läsa varje dag. Boring snoring. Medelålders medelsvensson i mellanmjölkens land. Det mest spännande var när hon parkerade bilen, ungefär.

        1. Ja, det kan vara riktigt spännande att parkera bilen! För att inte tala om när jag råkade ut för att postlådan hoppade på mig en morgon förra veckan – stort D.R.A.M.A! 😆

Kommentarer är stängda.