Allmänt, Foto

Belöning

image

Som belöning åt mig själv, för att jag diskat, beställde jag semesterläsningen från Bokus. Det blev fyra pocketar och en inbunden bok. Först plockade jag på mig betydligt fler pocketböcker, men rensade hårt bland dem som föll mig på läppen: många fanns även som ljudbok, och jag kan behöva fler sådana även under sommaren. Ja, jag kan inte längre diska utan att höra på en bok, och disken lär jag inte slippa ifrån ens under semestern.

Istället för att klippa gräset *visslar och tittar i taket* har jag planerat ihop veckans matsedel. Den har legat på sparlåga ett tag, men behöver plockas upp och dammas av igen. Värt att notera är att jag bara handlat ingredienser till tisdagens middag*, då jag planerat kyl-, frys- och skafferirensning de övriga dagarna, men vet inte riktigt vad jag kommer att hitta i frysen. Det kan bli ändringar i menyn, drastiska ändringar. 😉

Efter jobbet idag, när jag for och handlade (som jag alltid gör på måndagar), hade det hunnit bli riktigt ”varmt”. Jag sätter ”varmt” inom citationstecken, då det säkert inte var mer än 15 grader, men det var rena tropikvärmen mot de 8 grader som var i morse… OK, jag vet – juni ÄR en kall månad, men lite värme skadar inte emellanåt. Ikväll är det dessutom uppehåll, och det har inte regnat på hela dagen! Kan det vara så att… sommaren… är här?!?

[tags]belöning, sommarläsning, matsedel, varmare, sommar[/tags]

*) Måndagens middag blev den uteblivna söndagsmiddagen.