Allmänt

Ur form

Jag är verkligen inte i form just nu, jag är en riktig rugguggla den här veckan. I måndagskväll fick jag ont i halsen. Självklart blir jag krasslig när värmen kommer, bara för att jag varit oförskämt frisk hela våren (då alla andra varit sjuka). Nå, inget att gnälla över, det kunde ha varit värre.

Det gör att den lilla ork jag har, används under jobbtid. Väl hemma kollapsar jag bara – igår sov jag från ca kl 20:00, och fortsatte hela natten. OK, jag var upp en sväng efter midnatt för att bespruta mina slemhinnor med diverse medikamenter för att kunna andas, men sedan var det godnatt igen.

Jag räknar mig ändå inte som sjuk, då jag inte har någon feber. Bara lite ur form, som sagt. Inte helt på topp, men det kan jag ju inte alltid vara.

För övrigt upptäckte jag igår – när jag inte hade börsen med mig – att ”mitt” Konsum fått in snygga sjalar, i en ickekliande kvalitet och olika färger. Jag kanske måste gå och botanisera lite bland dem innan jag går hem och däckar på soffan…? Bara för att få lite jämvikt mot det misslyckade köpet jag gjorde i lördags? (Ja, skatteåterbäringen har kommit! Ungefär 400 spänn. Oj, vad de bränner i börsen!) 😉

[tags]rugguggla, ont i halsen, slemhinnor, ur form, sjalar, skatteåterbäring[/tags]