Allmänt, Foto

Odling

image

I år odlar jag sådana här. De är perfekta för en nybörjare: trivs i alla lägen, växer snabbt och frodigt, behöver inte vattnas. Annars har jag inga planer för trädgården i år.

Det märks att skolorna slutat. Igår var det utspark för de som studentade, idag hade alla andra sin vanliga avslutning. Jag missade tyvärr studenternas lastbilsåkning igår, då jag blev lite sen till lunchen. Annars brukar jag försöka pricka in att stå vid grillen och vinka glatt åt de jublande studenterna när de åker lövad lastbil förbi. Det kan de behöva, innan den bistra verkligheten kommer ikapp dem.

Nu har myggen kommit. *suck* Det är en varm, vindstilla kväll och jag tänkte sitta ute på bron för att lyssna på bok, dricka kaffe och njuta av doften från blommande hägg i den ljumma luften. Jo, tjena. Efter att ha blivit gnagd ända in till benpiporna av myggor i helikopterstorlek, insåg jag att det inte var någon bra idé. (De s k tjälmyggen är de första som kommer, och de är så himla mycket större än de som kommer senare.)

[tags]maskrosor, studenter, skolavslutning, mygg[/tags]

2 kommentarer på “Odling”

  1. Bra! Fortsätt sprida myten om de STORA myggen i Norrland!! För egentligen finns det ju knappt några alls 😉

    1. Det räcker ju med EN mygga, speciellt om man tänkt sova. Då är det inte det irriterande gnället som håller en vaken, utan det är när det plötsligt blir tyst man slår upp ögonen… Var satte den sig??? 😉

Kommentarer är stängda.