Allmänt, Foto, Katter

Dating

Jag har haft en date idag! Stig A och jag har gått hand i hand, fram och tillbaka, över mina ägor i det stekande solskenet. 😉

Eftersom det blev varmt (just nu +22,2 i skuggan) har jag även satt i myggfönstren. Nu är sommaren här! A kom förbi och hjälpte mig med en del småfix, samt tog fram ljugarbänken. Äntligen! Den är min bästa investering hittills! De andra utemöblerna och grillen kom också fram ur gömmorna, men jag ids inte grilla ikväll. Tänkte istället låta gänget på V laga middag åt mig, då det är länge sedan jag varit dit och ätit.

Katterna är härligt slöa. De har tagit tillvara värmen på bästa sätt: de har vilat sig igenom dagen. Inte ens när de fick komma ut och såg att ljugarbänken var på plats, har de hetsat upp sig. Enda gången det blev lite fart på dem, var när jag körde in gräsklipparen i garaget igen – då fick de bråttom ut därifrån.

Madamen har varit ute hela natten och kom sedan in och sov. Hon snusade och snarkade så gott på soffan några timmar, för det är tröttsamt för en katt att hålla koll på grannskapet en hel natt. Froppisen har – förstås – sovit inne inatt, med mig. På mig, rättare sagt.

[tags]klippa gräs, myggfönster, sommar, ljugarbänken, katter[/tags]