Allmänt, Foto

Onsdag

Pärm

Nu har vi onsdag, denna korta arbetsvecka som avrundas med halvdag imorgon. Visst skulle det vara ännu bättre att vara helt ledig imorgon, men spela roll. Jag har ändå inga planer för midsommar.

Vad?!? Inga planer för midsommar??? Jajamensan. Det blir midsommar ändå, även om jag inte planerat något. Jag handlade mat igår: lite grillmat, lite sill, lite (rökt) lax. Blir det inte grillväder så kommer jag ändå inte att svälta ihjäl i första taget.

Risken finns att jag strandar på soffan (om vädret blir ”mindre bra” kommer TV:n att vara oerhört lockande), annars har jag vaga planer på att röja köket och garderoberna. Vi får väl se. Röjet har varit på planeringsstadiet länge, speciellt köket… (Gudarna ska veta att det verkligen behövs!)

Jag vet inte om jag får några gäster under helgen, men jag har fått mitt bokpaket! 🙂 Det är inte öppnat än, då jag tänkt spara läsningen till semestern – men om det blir fint väder, så står ju ljugarbänken på plats… Jag kan ju offra mig en stund och njuta av friden i skuggan under björkarna.

[tags]midsommar, grillmat, röja undan, läsning[/tags]

4 kommentarer på “Onsdag”

Kommentarer är stängda.