Allmänt, Foto

Trött

*gäspar stort* Det kommer att behövas massor av kaffe i den här kroppen idag.

Jag låg och läste ut en bok, till klockan 3 inatt, så nu är jag tröttare än vanligt. Det var en trögläst bok, inte alls min stil även om det var en deckare.* Jag har hållit på med den länge, så länge att jag glömt både titel och författare. 🙄

Däremot har jag fortfarande inte rört mina ”semesterböcker”, men jag skulle ju kunna tjuvstarta bara yttepyttelite i en av dem innan semestern… NEJ! Slå sådana tankar ur hågen! Aja baja, inte röra! *smäller mig mentalt på fingrarna*

[tags]kaffe, läsa böcker, nattvak[/tags]

*) Och alla vet ju att böcker MÅSTE läsas ut, hur tråkiga de än är… Jag kan inte avbryta en påbörjad läsning.
Jo, förresten. En enda gång har jag gjort det. Köpte en – som jag trodde – spännande deckare att läsa under en kortsemester  i G. Den var så dålig att jag bara stoppade ner pocketen i flygstolens resårficka och lämnade den på planet när vi närmade oss landning, fast jag bara läst halva.

2 kommentarer på “Trött”

  1. Jag var sådan förut. Att en bok måste läsas ut. Det var mycket som var ”heligt” med böcker förr. För mig alltså. De gick inte att kasta heller så jag samlade på mig bokhylla efter bokhylla. Nu köper jag e-böcker och ljudböcker. Det är nästan bara fackböcker jag köper som ”fysiska produkter” och tiden har blivit mer helig på något sätt. Den ska inte läggas på tråkiga böcker.Så numera har jag flera böcker jag inte läst ut. Tänka sig!

    1. Jag har påbörjat utrensningen av böcker, redan förra sommaren. Då sålde jag en del på loppis. Men jag har många böcker kvar, och köper då och då några nya. Mest pocket, för ro skull. De böcker jag verkligen vill läsa köper jag inbundna – har inte tid att vänta tills de kommer som pocket eller ljudbok.

Kommentarer är stängda.