Allmänt, Foto

Syrenen blommar

image

Titta! Min syren blommar! Nu är det sommar! 🙂

Inte för att det märks på vädret: +9 grader, blåst och regn.* Jag har upplevt bättre sommarväder någon gång emellanåt – men varför klaga? 1) Det hjälper inte, och 2) jag har ändå inte semester. Jag sparar ledigheten tills vädret blir riktigt fint! (Men då kommer jag att gnälla över att det är för varmt, jag lovar. Vänta och se!)

Lön idag, hipp hurra! Jag var och handlade efter jobbet, och det är ungefär vad jag tänkt göra idag. Helst vill jag bara rulla ihop mig i fosterställning i sängen och trycka i mig obscena mängder choklad (ja, det är den tiden på månaden) och hata resten av världen, men jag ska försöka hålla mig vaken ett tag till. Annars vaknar jag så grymt tidigt imorgon, vilket kommer att göra mig på ännu sämre humör. Jag är verkligen ingen morgonmänniska. 🙄 **

[tags]syren, sommarväder, morgonmänniska[/tags]

*) Där var jag på vippen att skriva – (minus) framför gradantalet, då jag idag var tvungen ta på mig sockor igen. Mitt i sommaren! *fnyser*

**) Varför det ska vara så bra, vet jag inte. Varför anses det bättre att vara pigg på morgonen än på kvällen? Jag har lång startsträcka på morgnarna och får därför stiga upp svintidigt för att hinna allt som behöver göras innan jag går till jobbet. När jag är ledig kan jag dra ut på morgonritualen hur länge som helst. 😉