Allmänt, Foto

Semester

Så har jag äntligen semester! 🙂 Visserligen ringde väckaren/mobilen i alla fall kl 05:30, men jag kunde med gott samvete stänga av den.

Helgen har känts ungefär som en vanlig helg, även om den var långt ifrån vanlig. Sommarmarknaden har varit och farit, med allt vad den innebär. Årets samtalsämne var i alla fall vädret, speciellt regnet, för under lördagen regnade det så mycket att vi trodde vi skulle få bygga en ark. Dessutom har jag hela helgen haft inneboende i olika grader av bakfylla. Precis som en marknad brukar vara. 😉 (Har jag nämnt att jag städar efter marknaden, istället för före?)

Angående före och efter:

image
Före
image
Efter
image
Före
image
Efter

I morse bestämde jag mig för att få upp lite nya tavlor på väggarna. Eller, nya och nya… Själva motiven* är inköpta för många år sedan, på ett IKEA långt hemifrån, och har sedan hamnat i en låda. Under årens lopp har jag trott att de försvunnit vid någon utrensning, men så en dag hittade jag dem igen! Ramar köptes (på ett betydligt närmare IKEA) men sedan var det dags att låta projektet ”mogna” några månader. Till slut har jag satt tänderna i det – och tavlorna är på plats!

Nu återstår bara allt annat jag sparat för att göra under semestern, men först av allt ska jag ta en lång, härlig frukost och njuta av att ta det lugnt en måndag morgon/förmiddag.

[tags]semester, marknad, tavlor, ta det lugnt[/tags]

*) Ifall det är svårt att se på mina pyttesmå bilder, så är det japanska (?) kattmotiv i svartvitt.

6 kommentarer på “Semester”

  1. Innan jag läste så såg jag bilderna och blev så glad. Åh, Finn Fem Fel! Men jag fann inga alls. Inga fel, bara förändringar.

    1. Jag har för lite att göra. Eller för mycket tid att göra sysslorna på. Nu har jag gått i strejk, fast jag bokat tvättstugan. Så är det att ha semester! Hur går det med din? 😈

      1. Vet inte, första officiella semesterdagen är först i morgon. Planerar att sova då det brustit på den fronten en tid nu.Men från onsdag är det full rulle. Hellre det än en full drulle.

Kommentarer är stängda.