Allmänt, Foto

Utflykt

image

A och jag åkte en sväng hem till Byn igår, till båda mina bröder. Vi började hos E, som hade barn och barnbarn hemma, samt en – för mig – ny dambekant. Trevlig att träffa.

Sedan gick/åkte vi över till L och E, där vovven mötte oss. Hon blir lika glad varje gång hon ser mig – för att inte tala om hur lycklig hon blir när A kommer! Vi åt middag med dem, då jag ringt och förvarnat att vi var på ingående (och frågat om jag skulle handla något när vi ändå var på väg) (med 2½ mil till affären kan det vara bra att oväntade gäster hör av sig i förväg).

Idag gör jag inte många knop. Har laddat hem en ny MP3-bok, då jag numera är helt oförmögen att diska utan att lyssna på en bok. Den senaste jag hade har tagit slut, så jag provade en (för mig) helt okänd författare i blind panik. Vi får se hur det utvecklar sig – jag kanske hittar en ny favorit? Jag ska inte bara diska med den i öronen, jag tänkta faktiskt – håll i er – vika tvätt också! *lyssnar till folkets jubel*

Att jag egentligen behöver klippa gräsmattan låtsas vi inte om idag, eller hur…? 😉

[tags]Offerrit, Johannes Källström[/tags]