Allmänt, Foto

Årets första

image

Som vanligt glömde jag fota innan allt var slut.

Efter lunchen träffades M, O och jag, och gjorde upp en Plan. Strax efter 15:00 stämplade vi ut och smet iväg för att köpa oss mjukglass! 🙂 Det var inte bara årets första mjukglass för min del – det var även förra årets första, då jag glömde (!) köpa mig en mjukglass under förra sommaren.

Det blir bara varmare och varmare för varje dag, men jag ska försöka låta bli att klaga. Värmeböljan är snart förbi, och den kommer nog inte igen. Inte så här års, det blir inte på samma vis även om hösten blir varm.

Det jobbigaste är att det blir så varmt i rummet där vi sitter och jobbar – fyra stycken med datorer. Allt alstrar värme och fönstren går inte att öppna. Bara små futtiga vädringsluckor, som inte hjälper mycket. Nå, snart är renoveringen klar och då får vi fina rum. 😛

[tags]mjukglass, värmebölja[/tags]

4 kommentarer på “Årets första”

  1. Jag har gjort en note to self att jag inte får glömma att ta årets sista! 😀

    1. Man ska inte göra det för svårt för sig – ta en nu så har du garderat dig! 😉

Kommentarer är stängda.