Allmänt, Foto

Nytt hemma

image

De flesta av er känner väl till mitt begär efter nya handdukar? Speciellt när jag besöker IKEA – då ramlar det alltid ner nya handdukar i min korg när jag går förbi den avdelningen. (En del av er kanske tror att jag inte tvättar, utan bara slänger bort de använda handdukarna och köper nya? Lugn – så är inte fallet.)

När jag senast var dit hittade jag en modell som jag inte tidigare sett på nätet. Det blev ett svårt ögonblick för mig. Dels var de inte av den billigaste modellen, dels fanns de i två färger: orange/röd & turkos/blå. Jag stod som åsnan mellan två hötappar, men valde till slut den orange/röda varianten.* Nu är de tvättade och upphängda för användning för första gången.

Jag ville bara att ni skulle få dela detta magiska ögonblick med mig. 🙂

[tags]handdukar[/tags]

*) Låta bli att köpa??? Är ni från vettet? De är ju paisleymönstrade! Jag kunde inte åka hem utan minst en omgång!

4 kommentarer på “Nytt hemma”

  1. Fantastiskt vackra. Tycker jag som är barnsligt förtjust i orange. Själv blir jag så irriterad på mig själv som INTE köper bara för att jag redan har. Ständigt sitter det ett litet odjur på ena axeln och säger ”har du inte redan en sån hemma”. Men när jag tänker efter så kan det faktiskt vara Gubbe som smyger bakom ryggen och viskar 😀

    1. Jag är döv på ena örat, det örat som köp-inte-killen viskar i. Vid det andra örat ropar köp-allt-du-ser-tjejen för full hals. Speciellt vid handukarna. 😉

Kommentarer är stängda.