Allmänt, Foto

Klarade det

Jag klarade första dagen efter semestern utan några större misstag. Lite ringrostig, men jag kom ihåg alla lösenord jag behövde. Idag, i alla fall. Vi får väl se imorgon… Min jobbdator hatar mig, nämligen, och har bestämt sig för att vrenskas och hänga sig i de mest olämpliga situationer.

Vi sitter nu fyra stycken i ett rum medan renoveringen pågår, men oj så snygga tapeter jag valt! Mina tapeter är ju lätt snyggast i vår korridor, det ser jag nu när tapeterna är allt som finns i rummen. (Måste ta en bild imorgon så ni får se!) Inga störande tavlor eller möbler – ja, vi har inte ens golv! Och – håll i er – jag har hört rykten att vi ska få välja nya gardiner också!!! *hjular av lycka* Mina 80-talare kan få gå till den eviga vilan, eller sparas tills de blir inne igen.

image

Nu har jag tagit en bild så ni får se!

Självklart var det fint väder idag. Inte så soligt fram till lunch, ungefär, men sedan blev det molnfri himmel och stekande solsken. Jag var och handlade efter jobbet (måndagsrutin) och passade på att bunkra hamburgare, bröd och en son som gärna grillar. Han fick åka hem och tända grillen medan jag handlade färdigt, så var det bara att slänga på burgarna när jag kom hem. Vi kanske kör favorit i repris imorgon, beroende på väder och vind. (Mest på vinden, faktiskt, då det verkar bli varmt imorgon igen.)

Ikväll hängde jag upp en tvätt utomhus och höll på att bli uppäten av mygg, knott och ”sviron”. Det vi kallar ”sviron” är små, små knott som knappt syns – men de känns när de biter! De består antagligen bara av en stor käft med långa huggtänder, för det svider så ini bomben när de gnagar på en. Dessutom kommer de alltid i flerpack, man får aldrig bara ett svirobett.

[tags]ringrost, renovering, snygga tapeter, grilla hamburgare, hänga tvätt, sviron[/tags]

2 kommentarer på “Klarade det”

  1. Jag överlevde också min första arbetsdag. Fast det var knappt!
    Vad kul att få nytt och fräscht på jobbet. Hos oss har vi omorganisation på gång så jag vet inte ens vad jag ska göra efter den 1 november.

    1. Oj! 😯 Det låter ut spännande!

      …och lagom tills alla haft semester, kommer solen och värmen. Men det är väl så det ska vara. Nu drabbas ju alla av innesittarblekhet, inte bara de som haft semester under ”fel” period. 😎

Kommentarer är stängda.