Allmänt

Nå nu

Nu är semestern oåterkalleligen slut.

Jag har klippt gräsmattan i tre timmar idag (för den lilla plätten!) och skaffat mig en rejäl huvudvärk p g a detta. Det var – förstås – sommarens varmaste dag och ingen vind lindrade hettan. Om vi säger som så: den totala paustiden var nog två timmar av dessa tre…

Jag försökte dricka så mycket jag bara orkade under vilopauserna i skuggan, men det kan även vara solen eller gräsklipparavgaserna som ger mig huvudvärk. Nå, det går över. Inte gnälla nu.

Dagens middag blev köttfärslåda, som jag även bjöd A på (det lovade jag honom redan igår). Dessutom skickade jag med honom en lunchburk, förutom att jag har några burkar i mitt eget kylskåp. Med lite tur kommer jag ihåg att ta med mig en av dem som matlåda till jobbet imorgon, annars får jag gå hem och äta.

Jag hade precis slumrat till på soffan, när syrran ringde. Tack vara henne hann jag duscha ikväll, så jag kan snooza imorgon. 😉

[tags]klippa gräsmattan, huvudvärk, köttfärslåda[/tags]