Allmänt, Foto

God gärning

image

Foto tjuvknäppt genom balkongdörrens fönster.

A och hans kompis D gjorde en god gärning idag: de målade mitt balkongräcke! Jag törs inte själv, p g a att jag är höjdrädd. Det är A också, därför kom D och hjälpte till att måla utsidan. Nu är det gjort, och jag är så tacksam!

Jag har kört fyra stora säckar med skräp till Återvinningen idag. Det är altså det som tidigare var just skräp i sovrummet. Böckerna är fortfarande kvar hemma, och jag har inte sorterat alla böcker än. Det har liksom stannat upp. Det visade sig att B ville ha mina Stephen King-böcker, varav de flesta redan är nerpackade tillsammans med andra som ska bort. Hon får själv komma och gå igenom kassarna om hon nu absolut vill ha dem.

Igår kväll rantade jag iväg hem till Byn, till L och E, bara för att jag hade semesterångest. Inte ångest över att ha semester, utan över att den snart är slut och oj vad jag inte hunnit allt jag tänkt göra. (Jag får ju jättemycket gjort genom att sätta mig i bilen och åka bort från eländet, eller hur? 🙄 ) Idag passade jag på att svänga förbi till Å, som inte alls hade samma ångest som jag?!? Vi vet i alla fall att det är Totalt Kaos på jobbet när vi kommer tillbaka, då vår avdelning börjat renoveras medan vi var borta…

[tags]balkongräcke, återvinning, skräp, ångest[/tags]

2 kommentarer på “God gärning”

Kommentarer är stängda.