Allmänt, Dagens outfit, Foto

Insikt

Nu vet jag varför jag skriver så lite på FB: där ska man vara mer ”direkt”, bilder ska vara aktuella, precis i stunden, uppdateringar och taggar ska vara från ”precis nu”.

Jag gillar att istället samla dagens intryck och skriva om dem på kvällen, alternativt nästa dag (eller ännu senare). Kommer aldrig ihåg att tagga mig när jag är någonstans, så om jag har tur kommer någon annan ihåg det och lägger till mig. *rycker på axlarna* Jag lever mitt liv här och nu, och den som inte är med när något händer får skylla sig själv. Ungefär. 🙄

Visst skriver jag en hel del här i bloggen, men inte allt. Allt passar inte att blogga om, annat väljer jag att spara för mig själv (och de som ev var med) – allt vill jag inte dela med andra. Så enkelt är det. Därför passar jag på att dela med mig av något ni inte fått se på länge: dagens outfit!

image

Klänning från Kohls (vill jag minnas), köpt förra året. Vad som inte syns är de ceriserosa, lite drygt knälånga (inte caprilängd, dvs ner efter halva skenbenet), leggings jag har under, för att ge lite färg åt anrättningen. Jag brukar ha ett rosa plastpärlehalsband och rosa glitterörhängen också, men inte när jag är ledig och bara skrotar omkring här hemma. (Idag har jag bokat tvättstugan. 😉 ) (Och, nej, bokrensningen är inte klar än.)

[tags]Facebook, dagens outfit[/tags]