Allmänt, Foto

Fredagsbus

image

Vårt alldeles egna kontorslandskap.

Jag passade på att föreviga vårt så kallade kontorslandskap när de andra var på lunch (jag kom tillbaka lite tidigare än dem) så ni får se röran.

Den röda stolen är min, ifall ni undrar var jag brukar sitta. Dörren bakom stolen går ut till korridoren, medan fotot är taget från dörren till trapphuset. Vi försöker ha båda dörrarna öppna för att få någon liten luftcirkulation i rummet, som annars blir väldigt syrefattigt och varmt på nolltid.

Nu verkar det som att svalare väder är på ingång, på både gott och ont. Bra att det blir svalare på jobbet, mindre bra att mina klädplaner för morgondagen sprack så det visslade om det. Jag ska till L imorgon, för att shoppa och för att uppvakta B på födelsedagen – och som vanligt har jag garderoberna fulla med ingenting att ha på mig. Nå, det löser sig. Allting klär en skönhet! :mrgreen:

Tidigare ikväll drog ett våldsamt åskväder förbi, men nu verkar det ha försvunnit i fjärran. Jag roade mig med att diska under tiden det åskade som värst, då jag ändå dragit ur både TV:n och datorn. Med en ljudbok i öronen gick det bra att gnugga sig igenom veckans disk. Jag blev underhållen, samtidigt som disken blev ren.

[tags]kontorslandskap, svalare, åska[/tags]

2 kommentarer på “Fredagsbus”

  1. På vårt jobb får vi minsann inte välja egna tapeter. Det ska vara likadant överallt. Jättetråkigt!

    1. Vi fick välja tapeter, men ingen visste hur golven skulle se ut. Det gjorde att alla utom en valde ”vitt på vitt”. Inte så färgglatt, men med olika mönster blir det ändå lite mer personligt.

Kommentarer är stängda.