Allmänt, Foto

Shoppingresa

image

Nu är jag less. Det här var sista shoppingresan på ett bra tag.

Jag har varit till L, speciellt shoppingområdet S, flera vardagar under sommaren och hade glömt bort hur grymt mycket folk det är på lördagar. Bilar överallt, stor trängsel, långa köer i kassorna, till toaletterna, lång väntan på maten. Mitt inte allt för goda humör tog slut långt innan färden var över.

Det började med att jag höll på att få ett sammanbrott redan i första affären. Jag skulle göra ett återköp (hade köpt fel sorts kapslar till kaffemaskinen) och fick vänta medan kärringj***eln före mig tog 53 minuter på sig att få sitt ärende klart. Antingen var hon 1) väldigt omständig, eller också 2) har affären dålig kundtjänst. (Jag tippar på det första, för hon hade j***igt fula byxor. Och fula skor. Ja, ni ser vilket gott humör jag hade med mig redan från början.)

Sedan radade irritationsmomenten upp sig under resten av dagen. Var det inte det ena, så var det det andra – ni har säkert sådana dagar också? 🙄 Det slutade med att jag hoppade över de flesta av sakerna på min att-göra-lista, bara för att få åka hem så fort som möjligt.

Idag har jag vilodag. Slappar framför TV:n, och nu framför datorn. 😉 Ska börja med middagen (slänga in den i ugnen) om en stund. Tänkte sitta på bron och lyssna på en bok, eftersom solen till slut visar sig. Det är inte speciellt varmt idag, och det blåser, men då håller det – förhoppningsvis – knotten borta från mina fotleder.

[tags]shopping, kundtjänst, irriterad, vilodag[/tags]