Allmänt, Foto

Snygg

image

Idag slog jag till! Fyndade en röd damcykel på Återvinningen, till det facila priset av 100 kronor. Tro inte att jag kommer att bli sportig, för jag har redan en cykel (snygg, svart Crescent) – den här är åt B. Hon ville ta min gamla trotjänare till L, men jag tycker den cykeln är aningen för dyrbar att ha där (då cyklar ofta blir stulna där).

A fyllde år på tisdag. Han fick presentkort på kläder av mig och diverse annat av sina kompisar, som kom förbi för att samlas hos mig, eftersom de skulle gå i samlad trupp till bankens ”killkväll”. Kul att banken provar på något sådant, då de tidigare har haft ”tjejkväll” några gånger. Nu var kanske inte det här gänget så villiga kunder, de var väl mest intresserade av gratis grillad korv/ hamburgare och en titt på vapen & jaktkläder, men det drog tydligen folk!

De samlades hos mig, eftersom jag lovat bjuda A på middag, så de visste var han fanns. Jag bor dessutom nära banken, så de kunde lämna sina fordon på gården, då det är ont om parkeringar bredvid banken. Jag propsade på att få bli bjuden på födelsdagsfika hos A på onsdagen istället, och det blev jag. Visserligen hade han ingen tårta, men jag klarar mig utan.

På jobbet rullar allt utom renoveringen vidare… Rummen är klara för inflyttning av möblerna, men det har inte synts till några vaktmästare än. (Visst kan vi bära möbler själva, men det är vaktisarnas jobb.) Spänningen är outhärdlig: kommer de imorgon eller blir det först nästa vecka? Vi slåss inte än i vårt kontorslandskap 😉 men vi börjar vara less.

[tags]cykel, återvinningen, killkväll, renovering[/tags]