Allmänt, Foto

Fredagsmys

image

Jag ska alldeles snart ta itu med Veckans Diskberg. Jag ”ska bara” först… 🙄

Just nu håller jag på att ladda över en ny ljudbok till MP3-spelaren, så jag har något att roa mig med medan jag diskar. Dessutom äter jag en kraftigt försenad middag (uppvärmda rester) vid datorn, då jag tidigare ”råkade” ta mig en powernap på ungefär fyra timmar… Nå, då är jag ju pigg ikväll. 😉

[tags]fredagsmys, Stefan Tegenfalk, Nirvanaprojektet[/tags]

4 kommentarer på “Fredagsmys”

  1. Tack! Disken gick i ett nafs, då en bra bok gör underverk för hur länge jag kan hålla på med tråkiga sysslor.

 1. Måste erkänna att det är jädrans skönt med diskmaskin ❗ ❗ ❗

  Här får du lite tips på bra ljudböcker, i alla fall tycker jag dom var ruskigt bra ( serien vargbröder ) och roliga ( Karin Brunk Holmqvist )

  Michelle Paver: Vargbröder serie på 6 delar, uppläsare Tomas Bolme Kategori: Fantasy
  Karin Brunk Holmqvist: Potensgivarna och Serila Gentlemän Sökes Kategori: Roman

  // Anna

  1. Min diskmaskin gick sönder för kanske ett år sedan, och jag har inte idats skaffa en ny. Eftersom jag bor ensam blir det inte så mycket disk, förutsatt att jag inte sparar flera dagar. Självförvållat! 😉

   Tack för boktipsen! 😀

Kommentarer är stängda.