Allmänt, Foto

Ommöblering

image

Ögonblicket ni alla väntat på har kommit! Jag har möblerat om i vardagsrummet! Så här såg det ut innan jag började.

image

Efter första försöket var jag inte riktigt nöjd. Det blev inte som jag föreställt mig att det skulle bli. Jag lät möbleringen mogna ett par timmar, men det kändes inte bättre ändå.

image

Mycket bättre efter andra försöket! Nu är jag nöjd – för ett tag framöver, i alla fall. Det beror bl a på hur solen faller in genom fönstren när jag är hemma (och ser TV). Vänligen ignorera den totalkraschade bokhyllan längst till vänster, den ska jag plocka ihop ikväll igen.

Fördel med ommöblering: man får en ny syn på saker & ting. Dessutom får man bort dammelefanterna från svåråtkomliga ställen.
Nackdel med ommöblering: sladdar. För få eller för många, för korta och för långa. *suck*

UPDATE
Jag har nu även tagit fram fönsterlamporna. Nu är det höst.

[tags]möblera om[/tags]

8 kommentarer på “Ommöblering”

  1. Ett litet missöde – men inget gick sönder, allt gick att plocka ihop igen!

  1. Njaeehhh, inte än. Under första försöket (med bokhyllorna bakom stora soffan) blev det vilda klöskattastrofer i soffhörnet, så jag fick lov att flytta runt möblerna igen. Nu verkar de ha accepterat läget.

 1. Jag vill också kunna möblera om. Men sambon är så ljudfixerad, så det är inte så lätt… Det är Tv hit och bioljud dit…
  Det är ju så himla roligt! Rummet blir ju som nytt!

  // Anna

  1. *viskar* Tala inte om det åt någon, men jag behövde komma närmare TV:n för att läsa textremsorna. De har börjat bli så små och så suddiga på senare tid… 😆 Istället för att köpa ny, större, TV möblerade jag om!

 2. JASÅ? Det var DÄRFÖR det skulle möbleras om? 😉

  Tacka för skriverierna på sidan min, nu är jag hemma och får 5 timmars vila innan jag ska bort på mat. Men på det stora hela bra här om det inte vore för nacken som spökar väldeliga igen.

Kommentarer är stängda.