Allmänt, Dagens outfit, Foto

Dagens outfit

image

Eftersom jag mest såsat omkring i ”samma gamla trasor” hela sommaren, har jag inte uppdaterat er om vad jag har på mig på länge. Nu är det dags!

Idag har jag en tunn tunika jag köpt på Fina Former i somras. Under den har jag en gammal vit t-shirt, som jag valde bara för kragens skull. För att trotsa höstkänslan som smyger sig på, har jag ett par (mitt enda par) 7/8-delsjeans och är barfota i sandalerna – TROTS att jag tagit bort nagellacket från tånaglarna! *straffbart*

7/8-delsbyxor, ja… Jag tycker faktiskt de är skitfula! Inte bara mina, utan alla sådana byxor över huvud taget. Uppvikta långa byxor är OK, långa shorts (nedanför knät) är OK, men de som slutar mitt på smalbenet… Neeeej.

Varför har jag då själv ett par på mig? Hur kunde de ens komma in i min garderob? Tja, låt mig säga så här: vi gör alla våra impulsiva reafynd, som sedan blir hängande/liggande utan att användas, eller hur? De här är mina. Orsaken till varför jag använder dem nu är att alla andra jeans krympt väldigt mycket under sommaren. *host host harkel* 😳

[tags]dagens outfit, Fina Former, 7/8-delsbyxor[/tags]