Allmänt

Förberedelser

Jag har lastat bilen med sådant A ska ta med sig till L imorgon, då han lånar min bil igen. Dessutom har jag laddat och kört igång diskmasken, gjort matsedel, samt handlat – både åt mig och åt farsan (dit jag också hunnit vara tidigare ikväll).

När jag handlade veckans mat, kunde jag låta bli att köpa en massa smått & gott som annars brukar följa med genom kassan. Jag gick en stor omväg förbi fika, glass och godis men strandade faktiskt en liten stund vid tidningshyllan (av alla ställen!) innan jag slet mig loss och tog mig genom kassan utan impulsköp.

Impulsköpen gjordes under helgen, på Ellos, istället… *harkel* Vi får väl se om jag behåller något av det jag beställt. Det går faktiskt väldigt smidigt att skicka tillbaka grejer. Bara stoppa tillbaka i påsen och klistra på adresslappen, så är paketet klart att lämna in.

[tags]impulsköp[/tags]