Allmänt, Foto

Nattfrost

image

Ofrostigt foto – jag hann inte fota medan frosten låg kvar

Nu är hösten definitivt kommen: första nattfrosten har varit! Jag fick skrapa bilrutorna i morse, och ångrar att jag inte tog en kofta med mig till jobbet.

Nå, jag ska inte klaga. Jag gillar ju hösten, trots den oväntade värmen hemma under helgen. Först i morse upptäckte jag att någon (rörkrökaren som var i min källare i fredags?) slagit igång värmen i Snigelskalet – inte undra på att det varit så varmt inomhus! Jag trodde det var solen som värmde genom fönstren, och har inte alls kännt på elementen. I morse råkade jag trampa barfota utanför badrumsmattan, och upptäckte att golvet var varmt…

Jag har ingen som helst inspiration till veckans matsedel. Inte alls. Någon sorts mat lär det bli i alla fall, men jag är grymt sugen att bara köpa en jätteburk varmkorv och några påsar bröd… Jo, jag vet – jag är oförbätterlig! 😉

Under helgen har jag dragit fram mycket disk, bara för att provköra diskmasken gång efter gång. Jag har t o m bakat!!! 😆

[tags]nattfrost, slå igång värmen, veckans matsedel[/tags]

2 kommentarer på “Nattfrost”

 1. Hej, vilken tur att rörkrökaren kunde komma snabbt !
  VI har haft rena sommaren här idag, var ute vid 6-tiden på kvällen och det var 22 grader varmt, gick i t-shirt och trodde inte det var sant!
  Men det hör ju hösten till att det varierar från dag till annan. Det lät väl bra med en burk varmkorv, haha
  Jag saknar också lite inspiration just nu., lagade dock en ärtsoppa igår kväll och när jag åt den idag hade jag i strimlad rökt lax, låter knäppt men smakade riktigt gott!
  Kram

  1. Hösten kommer olika snabbt i olika delar av landet, det märker man tydligt sådana här dagar. I o f s har vi haft hyfsat soligt och varmt under dagen, men inte i närheten av några 22 grader. 😉

   Rökt lax i ärtsoppa? Var den gjord på gröna ärtor? *nyfiken*

Kommentarer är stängda.