Allmänt

Dagens

Dagens hälsotillstånd: huvudvärk.
Stillsam, nötande, gnagande huvudvärk. Försöker bota den med kaffe i stora mängder. Beror antagligen på den oväntade värmen under shoppingrundan igår, så jag svettades och blev jättetörstig. Det var faktiskt +24 grader – och jag hade jackan på!

Dagens bästa: rörkrökaren på plats!
Ska åka hem på lunchen och se om han sköter (skött?) sig. Vem vet, jag kanske har en fungerande diskmask efter hans framfart?

Dagens sämsta: jobbet.
Jag har lovat bort mig till en annan avdelning efter lunch, så jag kan inte stanna hemma och dra täcket över huvudet för att försöka kurera huvudvärken.

Dagens outfit: vill ni inte se.
Skitfula jeans som sitter illa, gammal urtvättad t-shirt, otvättat hår. Vissa dagar lämpar sig inte för bild.

UPDATE
Det kommer att bli jättespännande ikväll! Bänka er med popcorn och kaffe framför datorn, för jag ska prova köra diskmaskinen för första gången på drygt ett år! Jag lovar ingenting, men det kan bli en del svordomar och andra barnförbjudna uttryck i den här bloggen, om det inte går bra. (Om det däremot går precis som jag förväntar mig, så kommer ni inte att märka något alls.)

UPDATE 2
Okej då, för alla er som väntat på svar: diskmasken funkar igen! Med reservation för vad som händer när jag stoppar disk i den… Den har körts två gånger utan disk, men med rengöringsmedel, och verkar skölja rent. Spännande fortsättning följer under helgen…!

[tags]huvudvärk, rörkrökare, jobb, kläder[/tags]