Allmänt, Foto

Torsdagens nöjen

image

A och jag åkte till L under torsdagen. Han hade ett ärende, jag skulle bara shoppa lite. 😉  Alla möjliga sorters långsamma fordon var ute och körde precis när vi färdades efter vägen.  Vi hamnade bl a bakom en båt efter E4:an.

Det blev verkligen bara lite shoppat, för av någon anledning tyckte inte A det var någon bra idé att strosa längs shoppingstråket när han var färdig med första ärendet. Jag hann precis köpa det jag absolut inte klarade mig utan innan han ringde och kollade om jag var klar.

 image

Vi skulle åka runt till diverse bilaffärer och kolla på bilar istället, tyckte han. Jodå, nog hittade jag en eller annan kärra jag kunde tänka mig, men en titt på prislappen fick mig att inse att Speedy är ett utmärkt sällskap i många år till. (Nej, jag funderar inte på ny bil, det är A som kommit på den idén. En nyare gammal bil till sig själv, alltså.)

image

Min kära gamla Speedy är alldeles orange av allt ”damm” från björkarna hemma på gården. Regnet har dessutom lagt dammet i strimmor över hela bilen. Snart syns det inte att han är blå. Han behöver en rejäl tvätt, inklusive vaxning och dammsugning, innan jag börjar köra in honom i garaget igen.

[tags]båt, bil, björkar[/tags]