Allmänt, Foto

Faaaaan!

image

Det syns inte så bra på bilden, men den visar en stooor vattenpöl under mitt köksbord…

Jag kommer att bli både galen och ruinerad! Avloppet kluckar fortfarande, fast det blev rensat i somras, och ikväll – när jag återvände till köket ca en halvtimme efter att jag diskat – trampade jag i något blött. Upptäckte en större vattensamling under köksbordet och stirrade bara på den. Var kom den ifrån???

Först misstänkte jag elementet – en helt annan historia – men insåg att det droppade från diskmaskinen?!? Den diskmaskin jag inte haft igång på ett år eller så?!? Öppnade den och möttes av en totalfylld diskmaskinsbotten. Svart (jag skojar inte, det var verkligen svart) vatten med diverse mögel- och fettsamlingar som flöt ovanpå. Yummy. 🙄

Jag öste ur det värsta, så det åtminstone skulle sluta rinna över kanten ner på golvet, och torkade sedan upp det mesta från mitt redan sedan tidigare lindrigt rena golv. Så kul jag kommer att ha imorgon medan jag väntar på rörkrökaren, när dagsljuset visar hur illa det verkligen ser ut… Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta eller svära, men det lutar åt det senaste.

[tags]diskmaskin, avlopp, vattenläcka[/tags]

2 kommentarer på “Faaaaan!”

 1. 🙁 Vilket elände, det är inte klokt vad vatten kan ställa till med!
  HOppas försäkringen täcker kostnaderna!
  Roligt att läsa om hostande spöken hos dig, nog kan man allt bli lite skraj…
  Problemen med kommentarerna är lösta hos mig, spamfunktionen har varit lite för effektiv!
  Kram

  1. Det blir nog bra när allt är färdigt. Jag är bara lite less just nu. Det är alltid något som behöver åtgärdas, även om det inte alltid är lika akut. På tal om akut, så väntar jag fortfarande på rörkrökaren. Det är ju älgjakt… 🙄

   *haha* Föreställ dig minen på mig när jag upptäckte vad det var som hostade! 😆

   Jag känner mig nästan lite stolt över att räknas som spam – så ofta kommenterar jag väl ändå inte? :mrgreen:

Kommentarer är stängda.