Allmänt, Foto

Händig

image

I morse överraskades jag av att en händig man intagit mitt kontor när jag kom tillbaka efter fikarasten! Min garderob har ”tappat sockeln” under flytten vid renoveringen, d v s klantarna som flyttat den har lyckats trasa sönder sockelbrädorna. Nu är den prydligt uppskruvad på väggen, med nya golvsocklar i hörnet istället! 🙂

Min nya handväska anlände idag med posten, men den var mycket mindre än jag trodde den skulle vara. 😕 Jag behåller den ändå, då den var snygg och – framför allt – hade tillräckligt lång axelrem. Just axelremmen brukar vara ett problem, då jag vill ha väskan diagonalt över kroppen. Att hänga upp en väska på någon av mina flaskaxlar går helt enkelt inte, den hasar bara ner.

Kvällens planer består till stora delar av disk. Barasånivet. 😉

[tags]garderob, handväska, disk[/tags]

2 kommentarer på “Händig”

  1. Här är en till som har köpt sig en ny handväska! Fast min är precis lagom stor och har massor med fickor. Helnöjd!!

    1. Åh, vad kul! Blir det bild på den så småningom? 😀

      Jag har pippi på handväskor och lovade mig själv vid förra sommarens utrensning, att nu gäller ”en in, en ut”. Som den svaga karaktär jag är, så sprack det mottot med en gång.

Kommentarer är stängda.