Dagens outfit, Foto

Igen

image

Jag tänkte tråka ut er igen med en ny dagens outfit. (Läs: inget annat händer, så jag dumpar ett foto med lite text åt er.)

Idag kör jag en ny modell: vitt linne under rosa kofta med sjalkrage (från Ellos) med smalt flätat bälte (från Fina Former) utanpå. Till det ett halsband i guld och gröna stenar. Jeans o joggingskor samma som igår. 😉

Koftan var längre i original, men syrran har fått korta den åt mig. Den är alldeles tillräckligt lång som den är nu, hade nästan kunnat vara ännu lite kortare – men det är en annan historia.

Jag har en liten fråga: är ”dagens outfit” något jag ska fortsätta med? Är någon av er intresserad av vad en snart 50-årig tjockis har på sig? (Den som känner för det kan svara i kommentarsfältet.)

[tags]dagens outfit[/tags]

2 kommentarer på “Igen”

  1. En (eller två) fråga (-or). Är det förbjudet att ha samma outfit två dagar i rad? De dagar du inte visar outfit, har du då samma kläder på dig i veckor?

    1. 1. Jag har oftast samma kläder på jobbet två dagar i rad, byter bara smycken eller sjal. (Så fort jag kommer hem byter jag om till mina slapparkläder som är täckta av katthår och spillfläckar. Dem ska ni slippa se.)

      2. Japp, allt för att spara tvätt! Eller också har jag något annat att skriva om – jag minns inte riktigt… 🙄 Nu har jag outfitat två inlägg i rad och har väldigt kort minne.

Kommentarer är stängda.