Allmänt, Foto

Utflykt

image

Vi var på utflykt idag, jag och de andra från min avdelning. Först hade vi ett möte, men så fort det var klart åkte vi iväg till K. Vi skulle shoppa!

Tanken var att det skulle köpas gardiner till våra nyrenoverade kontor, men jag var redan klar med den saken (har beställt från Jotex), så jag smet över till andra sidan gatan för att kolla in skoaffären. Och, kan ni tänka er – där fanns även handväskor! 😉 (Jag köpte dock ingen.)

image

Eftersom vi hade hela eftermiddagen på oss, så hann de andra in i diverse klädaffärer också. Själv parkerade jag mig med kaffe & fika vid ett bord på serveringen mitt i gallerian. Gott och välbehövligt – jag var så kaffesjuk! Lagom tills jag var färdigfikad kom de andra tjejerna med sitt fika, så det drog ut lite på tiden innan vi flyttade oss därifrån.

image

Trots att vi hann med fler affärer längs vägen till och från bilen, så shoppade jag inte mer än så här! (Då har jag alltså lagt ciggen bredvid för att ni ska inse hur liten påse jag hade med mig hem. Ciggen fanns redan här hemma.) Eftersom jag köpte både lunch och fika under dagen, samt en dricka i en kiosk jag passerade, så gick hela resan på ungefär 200 kronor. 😯 Det är länge sedan jag gjort av med så lite pengar under en shoppingrunda!

Jag blev avsläppt hemma på gården, gick in och slängde gårdagens rester i micron, gick upp och bytte om, kom ner och satte mig att äta – och då bröt världens åskväder ut! Efter en snabb rush för att dra ur de kontakter som behövde dras ur, kunde jag sätta mig på bron och njuta av ovädret. Ja, jag gillar att sitta ute och se när det blixtrar (och räkna sekunderna till smällen). Det är härligt med åska!

[tags]shopping, åska[/tags]

2 kommentarer på “Utflykt”

  1. Landets bästa skoaffär! Hade på mig skor därifrån häromdagen.
    Idag har jag på mig ett reafynd inköpt i gallerian.
    Synd att jag har så långt att åka för en riktigt bra shoppingrunda! 🙂

    1. Då har jag – för en gångs skull – närmare till shoppingfynden än vad du har! 🙂

Kommentarer är stängda.