Allmänt

Glömde

Ajdå, jag glömde mobilen hemma idag!

Det hade inte varit någon större katastrof, om det inte var för att mina nya gardiner satt på plats när jag kom till kontoret i morse! 🙂 De är JÄTTEsnygga, barasånivet. Foto kommer väl imorgon istället, för jag kom ihåg att ta med lunchburken istället för mobilen i morse (alltså ska jag inte fara hem på lunchen). Kan tydligen inte komma ihåg mer än en sak åt gången.

Att jag sedan höll på att glömma ett möte jag först påmint andra om, är en petitess. Som tur var, fanns det andra med lite längre minne än jag hade, som fick påminna mig. Ja, idag har jag en sådan dag att jag upptäcker en ny värld varje gång jag blinkar, ungefär… 🙄

Det kan bero på att jag håller på att ”avsockra” min hjärna. Inget socker på ett par dagar och jag blir helt urflippad. Just den här veckan måste jag vara i toppform tankemässigt, så jag har smugit till mig en Coca-Cola för att komma på rätt spår igen. Avsockringen får vara till nästa vecka.

Jag tänker inte gå stenhårt in för LCHF eller GI eller så, utan jag tänker helt enkelt försöka låta bli sådant som består av mest socker: godis, drickor, fika, glass, m m. Bröd och potatis/ris/pasta fortsätter jag med, för bara att stryka sockret kommer säkert att göra underverk med min vikt. (Hoppas kan man ju alltid!) :mrgreen:

UPDATE
Det var ju självklart att – bara för att jag inte hade mobilen med mig – min svägerska sökte mig, för att föreslå gemensam lunch! Nå, som tur var hittade hon till mitt jobb och kunde fråga mig IRL istället – men det hade onekligen varit aningen smidigare med mobilen. (Lunchburken får stanna i jobbkylen till imorgon.)

UPDATE 2
Kom ihåg att inte hälla ALL currysås som är kvar över kycklingen i lunchlådan. Det blir så otrevliga fläckar på tröjan…

[tags]dåligt minne, gardiner, inget socker, LCHF, GI[/tags]