Allmänt, Foto

Gardinerna

Gardiner

Nu får ni äntligen se mina nya kontorsgardiner! Erkänn, ni har längtat, eller hur? 😉

Idag är det fredag, även om det känns lite som torsdag. (Jag är nu inne på min tredje torsdag den här veckan, men det är ju inget ovanligt.) Några planer inför helgen? Själv planerar jag att städa & tvätta, men vi får väl se hur det går med den saken. Det brukar stanna på planeringsstadiet – så länge jag har kläder kvar i garderoberna, i alla fall. *harkel*

[tags]kontor, gardiner, fredag, helgplaner[/tags]

3 kommentarer på “Gardinerna”

  1. Jag håller med. De är snygga. Det är härligt med färg. Mina planer för helgen är att förhoppningsvis fortsätta jobba med mitt fönster och att träna lite med hunden. Och att förtränga det skrikande städbehovet som huset har.

  2. Jag ska ”flyttstäda” (men bo kvar!) och assistera vid ommålning av vardagsrum och hall!!!
    ÄNTLIGEN! 😛

  3. Asta & Ann-Mari: Kul att ni fått någonting gjort! Själv har jag gjort mitt bästa för att utveckla liggsår framför TV:n… Städandet och tvättandet går att skjuta på ännu ett tag. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.