Allmänt, Foto

Flitens lampa

Skrivbordslampa

Tja, den har inte lyst hos mig under helgen, så mycket kan jag avslöja. Då har jag mest ägnat mig åt att försöka utveckla liggsår på soffan framför TV:n. 😉

Däremot lyser den starkt idag, så jag fått upp en jäkla fart på jobbet. Sorterar och rensar, sätter in i pärmar och slänger – allt om vartannat. Inte nog med det; jag har även gjort både matsedel och handelslista för den kommande veckan! Dessutom har jag alla de vanliga, löpande, arbetsuppgifterna att roa mig med. Dagen går fort och jag får mycket gjort.

Nu återstår bara att se om ivern och arbetslusten håller i sig när jag kommit hem också, eller om luften går ur mig så fort jag är i närheten av en TV… :mrgreen:

UPDATE
Jag behöver inte berätta hur det gick, eller hur? 😉 Självklart hade soffan både magnet (som drog dit mig) och klister (som höll mig kvar), men ikväll (tisdag) ska jag hålla mig undan!

[tags]flitens lampa, arbetslust[/tags]