Allmänt, Foto

Älskling

Kopiator

Ni har ett antal gånger fått höra hur mycket jag hatar den gamla kopiatorn på jobbet. Sedan en tid är det över, den har dött kopiatordöden (inte genom mig!) och vi har nu en nyare modell, som blivit en ny älskling (även om den är lite långsam emellanåt).

Idag har jag plågat den genom att springa fram och tillbaka för att göra kopior för utskick. Några i flerpack med häftning, andra i singelversion. Fjorton kopior av en del papper, två av andra. Den har snällt gjort allt jag bett den om, hela tiden, då jag även sett till att mata den med färska papper innan jag började. 

Den kan bli lite på vrången då pappren tar slut mitt i en utskrift, för att inte tala om hur jag själv hamnar på vrången när jag upptäcker – mitt i utskicket – att alla kopior inte är med (eller kompletta). Idag är vi såta vänner, kopiatorn och jag, och jag har stoppat undan basebollträet i garderoben tills vidare.

[tags]kopiator[/tags]

4 kommentarer på “Älskling”

  1. Min dito på jobbet kan skanna in dokument och skicka det som pdf till min jobbmejl. Det tycker jag underlättar för att slippa dra ut en massa kopior att skicka ut. Jag bara massmejlar pdf-filen istället.

    1. Det går att göra så på vår kopiator också, men tyvärr måste utskicken göras i pappersform. De jag gjorde idag, alltså. Andra utskick går att maila, antingen som pdf eller annat format – det beror på vilken sorts utskick det är.

  2. Vaaad?! Får du mejla andra format än pdf? Officiellt får inte vi göra det eftersom t.ex. Office inte är något man kan räkna med att alla har p.g.a. licenskostnad. Acrobat Reader är gratis. Skanna till pdf blir stora filer, det är nog därför min mejlkorg blir så full och oredig.

Kommentarer är stängda.