Allmänt, Dagens outfit, Foto, YouTube

Frusen

Frusen

Det hör till ovanligheterna, men idag fryser jag faktiskt! Hoppas bara att det inte betyder att jag håller på att bli sjuk, för det har jag – som vanligt – inte tid att vara. 🙁

Jag ska faktiskt p g a sjukdomsfall växla mellan min avdelning och en annan under dagen. Vilken tur jag är en mångsysslare! Den här veckan är min avdelning betydligt lugnare än förra, rent jobbmässigt sett, så jag kan låta andra få ta del av vad jag har att erbjuda.

Som ni ser går dagens klädsel i svart. Det syns inte på bilden, men jag har även svarta jeans. Sjalen runt halsen är i en ljus beigerosa färg, för att jag inte ska deppa ihop fullständigt. Alltså, svart klädsel är SÅ deprimerande – det är en ren slump att jag råkade plocka fram den svarta koftan i morse. Den hängde lättillgänglig och jag kom inte ihåg att jag hade svarta jeans.

Och bara därför är det här låten som går på repeat i min skalle idag:

[tags]frusen, svart, man in black, Johnny Cash[/tags]

4 kommentarer på “Frusen”

    1. *suckar* Joo, jag vet. Jag vill bara inte släppa sommarkänslan (läs: sommarjackan) ännu…

  1. Redan i söndags firade jag höstens ankomst med långkalsongs-premiär (fotbollssäsongen är inte slut)!?
    Men understället funkar även fint under myskläderna, under filten i soffan!

    1. Men du har ingen varm katt på magen när du ligger i soffan – det har jag! Kattpäls är väldigt värmande, speciellt med katten kvar inuti.

Kommentarer är stängda.