Allmänt, Foto

Regn hos mig

Regn

Dagens väder är kanske inte så upplyftande, men det kunde ha varit värre: det kunde ha snöat! Den första snön är inte långt borta, då varningarna duggar tätt om snöinorranorrlandsinland idag, men jag hoppas det dröjer ännu ett tag innan nederbörden fryser till hos mig. Det räcker så bra med ”bara” regn.

Om det beror på vädret eller de värktabletter jag stoppar i mig (ryggen igen, men mellan skulderbladen den här gången) är svårt att avgöra, men jag är så trött. Skulle kunna lägga kinden mot tangentbordet och somna direkt. Att jag dessutom haft sådan vansinnig värk under natten, att jag knappt tålt att vända mig i sängen, underlättar inte.

Nu ska jag inte gnälla! Jag har gott om ledighet att använda mig av, ifall jag känner för att gå hem tidigare och vila mig en stund innan jag sätter igång med något annat.* Vi kommer att bjudas på fika under eftermiddagen, så jag stannar nog kvar på jobbet. Till fikat, åtminstone. 😉

[tags]regn, värk, ont i ryggen, fika[/tags]

*) Nej, jag ÄR inte sjuk. Har bara lite ont i ryggen. Det kan vara något jag lyft, skjutit framför mig, tryckt undan, etc, så jag sträckt någon/några av mina otränade muskler. Jag fungerar bra så länge jag är igång och rör mig, men när jag lägger mig ner på kvällen och stelnar ihop… *skakar på huvudet* Tur jag är ensam i sängen (förutom froppisen, då) för det måste vara omöjligt att sova med någon som skriker varenda gång den försöker lägga sig till rätta. (Tigerbalsam? Kräver någon som smörjer in ryggen åt mig.)