Allmänt, Foto

Snart

Höstlöv

Nu är det inte länge kvar tills jag kan slänga mig på soffan en stund! Det regnar fortfarande, alltså är det perfekt väder för en kväll framför TV:n. (Som om inte alla kvällar är det… 🙄 )

Jag stämplade ut tidigt idag, eftersom jag hade ett ärende jag tänkte hinna göra. Det visade sig att det inte var drop-in – jag måste boka tid, så jag bokade in mig nästa torsdag istället. Ifall det regnar lika mycket då, kommer jag att ta gummistövlar på mig innan jag går dit.

Jag upptäckte nämligen en decimeterdjup vattenpöl, som inte gick att ta sig runt, framför ingången. Vattnet gick mig till fotknölarna, ungefär. Det lät ”kipp, kipp, kipp” när jag kommit in och gick över golvet – men jag åkte raka spåret hem efter att ha bokat tid, och har nu fårskinnstofflorna på mig istället. Torra OCH varma!

Förhoppningsvis hinner skorna torka till imorgon, annars får jag ta ett akutpar (de gamla joggisarna jag använt som gräsklipparskor i somras). Fula, fulla av gräsklipp, men fullt användbara.

[tags]soffan, regn, ärende, vattenpöl, fårskinnstofflor[/tags]