Allmänt, Foto

Blä

Disk

Det här är vad ni får se av gårdagens middag. Ni missar inget, jag lovar.

Igår lagade jag en verkligt vedervärdig middag. 😕

OK, jag åt ifrån den – med stor tvekan – men sparade inga rester. De åkte direkt i soporna. Jag har svårt för vissa sorters lagrad ost, och den jag nu använde både smakade och luktade gammal fotsvett när den blev uppvärmd i ugnen. *ryser* (Den luktade inget när den var kall?!?) Vissa kryddor passar inte heller att kombinera, inser jag nu…

Veckans matsedel består av gamla favoriter, helt utan inslag av gratinerad ost, som kommer att återställa balansen i min matlagning. 😉 Jag har ett par reservrätter också, ifall jag ändrar mig någon dag.

Eftersom jag ville prova handla sent, då affären börjar ha öppet till 21 (istället för 19) varje kväll fr o m idag, passade jag på att åka hem efter jobbet. lagade mat, drack kaffe, såg 18-nyheterna. Plockade ihop tidningar och kartong, och lastade i bilen. Körde till återvinningsstationen och lastade ur, för att sedan åka till affären. Då var klockan häpnadsväckande 19:15… Ja, ja, jag handlade ju senare än vanligt ändå.

Nu är frågan: gå upp och sova (kl 20:30) eller försöka se TV en stund till? Kanske sitta vid datorn, åtminstone till 21 – då kan jag väl gå och lägga mig utan att verka allt för mycket pensionär?

[tags]misslyckad middag, matsedel, veckohandling, returpapper[/tags]