Allmänt, Foto, Katter

Golvbyte

Korridor

Så här ser golvet i korridoren utanför mitt kontor ut just nu. Värt att notera är att maskinen de bilar loss den gamla mattan med inte är i bild. Den hörs desto bättre… Stängd dörr hjälper inte. 🙁

Jag impulsbjöd L och E på middag igår, mitt i allt elände de råkat ut för. (Lång historia.) A var sedan tidigare inbjuden, så det blev bara matlåda åt en person – mig – den här gången. Annars brukar jag be A ta med sig en lunchburk att fylla, om jag vet att det räcker åt honom också.

Madamen uppförde sig lite underligt i morse. Hon gick ut, men syntes sedan inte till när jag var färdig att fara till jobbet. När jag drog upp garagedörren kastade jag en blick mot huset, där jag ser henne sitta under bron!?! Jag fick locka fram henne och truga ordentligt för att alls få henne att vilja gå in igen, så det är väl någon maktkamp på gång med froppisen. Igen. *suck*

[tags]golvbyte, middagsgäster, maktkamp[/tags]