Allmänt, Foto

Snart

Korridor

Snart blir jag inspacklad i mitt rum, tror jag. 😕 Ni ser väl tejpen de satt som avgränsare snett över korridoren? De har spacklat golvet ”bakom” den tejpen, så snart spacklar de väl på andra sidan, d v s framför min dörr (och de andras).

För övrigt kan jag meddela att Evernote är hur kul (och praktiskt) som helst att använda! Det har många fler finesser på datorn än på mobilen – eller också är det jag som inte har upptäckt alla mobilfinesser än… En specialare jag hittat i mobilen är diktafonen; bara att slå igång och tala in sådant man vill komma ihåg senare.* Praktiskt när man har mobilen med sig överallt. Eller varför inte tala, fota och skriva text i samma dokument?

Jag har ännu inte provat att låta programmet skriva ut det jag talat in, men jag har för mig att den finessen också finns. Hur den funkar med svenska språket vet jag inte, men det är värt att prova. Jag har så mycket att göra med min nya lekkompis att jag inte hinner se TV på kvällen – då vet ni hur spännande det är! 🙂

Det är t ex jätteenkelt att flytta saker (anteckningar, bilder, inspelningar, sparade webbsidor, m m) mellan anteckningsböcker. Jag har en ”slaskbok” som standard, därifrån jag sedan flyttar saker när det behövs, ifall jag glömmer ange var något ska sparas från första början.

UPDATE
Självklart ser jag till att bli UTspacklad, UTslipad och snart UTmattad från mitt kontor, till skillnad från mina medarbetare, som snällt sitter kvar – instängda – medan det spacklas, slipas och läggs ny matta.

[tags]renovering, korridor, Evernote, mobil, dator[/tags]

*) Visst har jag en förinstallerad diktafon i mobilen, men den är inte kopplad till något antecknings- eller bildverktyg.

2 kommentarer på “Snart”

  1. Ja, det är kul med appar. Du kan använda Evernote som vi använder Wunderlist också. Att lägga in shoppinglistan i. Så har man den alltid med sig och man kan uppdatera den via dator eller mobil. Evernote kraschade dock min förra telefon så det är därför vi använder Wunderlist istället.

    1. Jamenvisst! Nu har jag redan gjort undan veckans shopping – alltid veckohandling på måndagar – men jag ser fantastiska möjligheter att göra listor med både det ena och det andra… *gnuggar händerna*

Kommentarer är stängda.