Allmänt, Foto

Lampa

Lampa

Se så fin lampa jag köpt till mitt skrivbord på jobbet! Jag hade tidigare en lampa med längre arm, med ett gångjärn mitt på, men upptäckte (i sista stund! 😯 ) att den kunde riva i tapeten när jag svängde eller ändrade den. Ajajaj, inte förstöra mina nya tapeter!*

Visst har jag berättat att jag brukar skriva en IKEA-lista så jag vet vad jag ska handla när jag väl är på plats i överflödet (och lätt vimsar bort allt vettigt jag tänkt komma över)? Jag har ett nytt tips till mig själv – som ni också får använda er av – för att underlätta shoppandet: skriv inte bara vad du tänkt köpa, utan även varför. Speciellt om det du skrivit upp finns i olika storlekar…

Nu har jag skrivit upp lådan Samla (”plus passande lock”) men har inte skrivit vilken storlek eller pris. Vad skulle jag använda lådan till? 🙄  Det blir ingen låda köpt innan jag vet vad jag tänkt göra med den (plus locket). Annars kommer jag garanterat hem med fel storlek på lådan, jag lovar!**

[tags]lampa, IKEA, Samla[/tags]

*) Den finurliga sladdupprullningen runt lampfoten är för att annars hänger strömbrytaren ner under bordet, där jag inte når den.

**) Jag har nyss varit till IKEA, men det gäller att skriva upp de saker jag kommer på innan jag glömmer bort dem.